nelliepellier.blogg.se

Bloggen om allt möjligt!!

Tränings video

Publicerad 2013-10-31 15:32:53 i videor

Titta in på bloggen. Länk i profil. Förlåt glömde radera den där "reklamen".

God morgon

Publicerad 2013-10-31 08:47:01 i Allmänt

Godmorgon alla finaläsare. Idag ska vi bada med mormor och morfar sen kommer julis, jag berättade allt det i förra inlägget. Äter frukost nu och så. Blir ett snabbt inlägg för jag har bråttom. Puss puss 

Halloween.

Publicerad 2013-10-30 21:57:57 i Allmänt





Hejsan bloggen. Idag har jag varit med världens bästa Isa. ❤️😘vi har målat halloween naglar, ätit yoggiboost och annat roligt.  Nu kommer/ har kommit första träningsinkägget. Nu har IPaden 4% kvar så ja inte så roligt. Men imorren ska jag först bade med mormor och morfar sen kommer Julia och andra så ska vi gå bus eller godis, och det ska bli skit kul. Sen sover Julia över.  längtar till imon ska bli en rolig dag. 
Sov gott. 
                             Ha en trevlig halloween...... 💀🎃💀🎃

🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸

Publicerad 2013-10-29 20:46:00 i Allmänt

Tjena!! alla fina bloggläsare!! Idag var vi på Den Blå Planeten. Det var superkul och intressant. Det var många fina och häftiga fiskar och jag kan värkligen rekommendera det. Nu tittar jag på tve och myser. Imorron kommer första TRÄNINGSINLÄGG. Därför jag inte så ofta lägger ut bilder är för att jag oftast bloggar från dator och där är det inte så bra bildkvalité men när jag bloggar från iPaden så kommer det bilder. Imorron tror jag att jag kommer skriva  Träningsilägget från datorn och bilder i ett annat inlägg med bilder. Men ha en bra kväll. Tjaoo!! / Nellie

Haloj!!

Publicerad 2013-10-28 20:49:00 i Allmänt

Heej i stormen!! Om man går ut blåser man ju bort! Ursäkta att jag inte har bloggat men har haft fullt upp. Nu sitter jag och kollar på fotboll och bloggar. Idag har jag först tränat lite och sen åkte jag till ett par kompisar. Vi bakade och spelade kort men muffinsen blev helt torra, hihih.

När jag kom hem såg jag att någonting inte var som det skulle. Mamma sa att vår kanin Sickans bur hade vält och han hade rymt. Ut i stormen for vi och började leta,. Jag hade panik. Men plötsligt ringde pappa och sa att han hade sätt Sickan i grannens trädgård. jag for igenom häcken och in i grannens trädgård. Så såg jag att han satt där vi grannens fotbollsmål. Sickan sprang ett varv i trädgården men sen fick jag honom, ni kan tro jag blev glad. Vi hade han inne en stund när pappa fixade buren. Nu sitter han i sin bur.

Igår sa jag jo att jag skulle göra ett träningsinlägg men jag hade inte tid och så det kommer på onsdag istället, hoppas att det är ok.

Imon ska jag och min lillebror vara med vår moster men det är en överraskning vad vi ska göra så vi får se... Det kanske inte blir så bra uppdateringar.

Yeea!!
Nu leder Malmö med 2-0, hoppas dom vinner allsvenskan.
HOPPA OM DU ÄLSKAR MALMÖ FF!!!!!
FORSA MALMO HEJA DI BLÅE !!!!!!

Ha en bra kväll. // Nellie

Info: träning

Publicerad 2013-10-27 15:53:04 i Allmänt

I morse när jag klädde på mig fick jag en riktig snilleblixt.  Jag kom på att jag skulle ha ett tema. Att ibland kommer det inlägg som liksom hör ihop. Mitt "tema" ska vara att träna och tänka på sin kropp. 

*Hur jag tränar

*vad jag äter (nyttigare alternativet) 

*Sover bättre 

Helt enkelt hur jag lever. Och allt detta mår jag bra av. Jag sover bättre och är gladare. Och framförallt att man känner sig nyttig och mår bra. Inläggen kommer oregelbundet så dom kommer olika dagar.Första inlägget kommer imorgon och kategorin kommer vara Träning. Hoppas ni tycker det ska bli kul, det tycker iallafall jag, haha. 😊


Godmorgon!!

Publicerad 2013-10-27 08:53:00 i Allmänt

 
God morgon!! jag vaknade rättså tidigt idag får man skulle ju ställa tillbaks klockan. Men dom andra var nt vakna så jag tillade på MI High 6. tycker det är bra, haha. Men när jag hade sätt klart så blev jag så hungrig så jag nästan behövde spy så jag gick när och åt, det var tur att jag åt annars hade jag svimmat. Ursäkta att jag inte bloggade igår, förlåt.  Men nu så sitter jag o bloggar från datorn och lyssnar på musik på iPaden.  Vi ska kanske till Emporia idag och jag ska pyssla. Tror det kommer fler inlägg senare, men annars kommer det imon, det är ju lov, njuter.
                                                                     Ha en bra dag! // Nellie

Ebba

Publicerad 2013-10-25 20:31:04 i Allmänt

Heej!! Nu är jag hos Ebba. Jag var med henne på scouterna och det var skit kul!! Nu sminkar hon mig och jag får nt se hur jag se ut😁💀det är typ någon halloweensinkning. Men ja det blir nt så långt inlägg. Ha en bra fredagkväll!! 😘




Skola

Publicerad 2013-10-25 07:38:46 i Allmänt



Skolan nudå och sen LOV!!!!!!!!!!!!

Imorron

Publicerad 2013-10-24 20:11:00 i Allmänt

IImorron är det en chillig dag. Efter lunch så ska vi gå till en lekplats med våra faderbarn och vara där från ca 12:00 till 13.45. Sen ska jag sova över med Ebba och det ska bli sjukt kul.
Det jag skrev i förra inlägget att det skulle bli ett långt inlägg var egentligen nt detta inlägget men det ska jag skriva om i ett annat inlägg i nästa vecka.
Det kanske nt blir så bra uppdateringar imon men vi får se.
Vad ska ni göra imon?
Sov gott / Nellie

Smoothie!!

Publicerad 2013-10-24 15:00:09 i Allmänt








 Har gjort en riktigt god smoothie. 😍 alla ingredienser är med på bild. 
Kommer KANSKE ett lite längre inlägg senare. Puss puss

Friidrott

Publicerad 2013-10-23 20:20:35 i Allmänt

Har varit på friidrott nu. Det var faktiskt rättså kul. Vi hade styrka och lite annat. Nu äter jag lite men snart ska jag lägga mig. Men vi ses och hörs imon. God natt 😘 

Om mig

Publicerad 2013-10-23 16:44:00 i Allmänt

Hej! Jag är en glad 11årig tjej som älskar att dansa och va med kompisar. På fridtiden så brukar jag dansa, gå på friidrott, vad med kompisar och läxor. Detta är min första blogg så ja. Det kommer bli blandade inlägg. Bl.a kompisinlägg, videor och massa anat.

Jag vet att min design är usch så om någon vill och kan hjälpa mig så får ni gärna höra av er. / Nellie!
KIK: NellieSickan

Bild på mig kommer i nästa inlägg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela